Martien De Jong

Sinds 1 oktober 2016 ben ik gestart met mijn bedrijf. Ik hecht veel waarde aan persoonlijk contact met de klant en aan het opbouwen van een onderlinge vertrouwensband. Tijdens de realisatie van uw project zal ik van begin tot eind uw aanspreekpunt zijn.

Pas als de klant tevreden is ben ik dat ook.

WAAR IK VOOR STA

Meedenken

Een van de belangrijkste dingen tijdens een samenwerking. Ik sta open voor nieuwe ideeën. Samen komen we tot de beste oplossing.

Ervaren en vakkundig

Door jarenlange ervaring in het werken bij particulieren heb ik mijn werkzaamheden zoals timmeren, tegelen, metselen en stucen veelvuldig toegepast.

Goede kwaliteit

De kwaliteit van het afgeleverde werk moet goed zijn, tegen een prijs die daarmee in verhouding staat.

afspraak is afspraak

Ik vind het prettig als alle betrokken partijen zich aan de gemaakte afspraken houden. Mijn toeleveranciers en onderaannemers heb ik hier dan ook op geselecteerd.

Hoe ga ik te werk?

Nadat ik uw aanvraag heb ontvangen zal ik contact met u opnemen om een afspraak in te plannen. In de meeste gevallen zal ik op locatie langs komen om het èèn en ander te bekijken en door te nemen. Nadat we uw wensen hebben besproken zal ik een heldere offerte voor u opstellen en deze indien nodig mondeling toelichten. Indien u heeft besloten om met mij in zee te gaan zal ik een realisatiedatum met u vastleggen. Bovendien zal ik mijn toeleveranciers en, indien van toepassing, onderaannemers zoals een loodgieter, electricien of schilder informeren. Vanaf de start tot het einde van uw project ben ik uw aanspreekpunt. Tussentijds hebben we overleg over de voortgang en eventuele vragen kunnen uiteraard altijd worden gesteld. Nadat we samen een inspectieronde hebben gelopen kunnen we gezamenlijk opleveren. Ik ben pas tevreden als u dat ook bent.

Ik kijk ernaar uit om samen met u uw wensen te kunnen realiseren!